Not known Facts About واکسن آنفولانزا
Not known Facts About واکسن آنفولانزا
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
دکتر حسام مقدم امروز ۲۲ شهریورماه در گفت و گویی با اشاره به فرا رسیدن فصل سرما اظهار کرد: با شروع فصل سرما و همچنین آغاز فعالیت مدارس، انواع ویروسهای تنفسی شایع میشود و یکی از شایع ترین ویروسها، آنفلوانزا است.
مجله پزشکی درمانکده / سلامت جسم / بیماریهای عفونی / آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روشهای درمان از آن خلاص شوید
آنفولانزا بیماری جدیتری است که در برخی مواقع میتواند حتی کشنده باشد. ازاینرو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایعترین علائم آنفولانزا و راههای پیشگیری و درمان آن میپردازیم.
علاوه بر کمک به دفع ویروس، نوشیدن مایعات به خصوص آب در درمان کم آبی بدن بسیار موثر میباشد.
در صورت دسترسی نداشتن به آب و صابون، از ضد عفونیکنندههای دست استفاده کنید.
علائم آنفولانزا بهخصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی آنفولانزا ایدز اشتباه گرفته شود؛ بهخاطر داشته باشید که علائمی مانند تبولرز میتواند نشانهی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتیبیوتیکها اکیداً خودداری کنید؛ آنتیبیوتیک میتواند شرایط شما را بدتر کند.
دوره کمون آنفلوآنزا چقدر است؟ دوره کمون این بیماری تقریبا یک تا چهار روز است. ممکن است در دوره کمون هیچ علامتی نداشته باشید، اما باید بدانید که از یک روز قبل از ظهور علائم میتوانید بیماری را به دیگران منتقل کنید.
همه آنچه که باید درمورد بیماری سیرنگومیلی بدانید ۱۴۰۱-۰۵-۱۹
در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید میتوانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.
پیشگیری از آنفولانزا در پاییز با راهکارهای ساده اما موثر!
در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]
برای بهبود این بیماری نیاز است که از داروهایی نظیر ایبوپروفن هر ۶ ساعت یک بار و استامینوفن هر چهار ساعت یک بار استفاده نمایید، اما لازم به ذکر است که برای درمان کامل این بیماری به پزشک مراجعه فرمایید.
در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.